Un petit format per divulgar Francisca Sunyer

‘Mapa de somnis’ és un petit format escènic basat en la vida i l’obra de Francisca Sunyer, una escriptora en llengua catalana encara poc coneguda. Francisca Sunyer és autora del llibre ‘Viure a Cabrera’, en el qual relata la seva infantesa a Cabrera amb una poètica i una personalitat molt singulars.

L’objectiu d’aquest petit format és doble. D’una banda, divulgar la figura de Francisca Sunyer; de l’altra, descobrir una visió literària de Cabrera, de la qual pràcticament només ens han arribat referències històriques.

Les imatges del llibre s’uneixen a les vivències i records de Mariona Forteza, donant com a resultat una proposta delicada i emotiva. Les lectures dramatitzades de fragments de “Viure a Cabrera” es combinen amb la música i les cançons.

“Mapa de somnis” és en definitiva un format escènic amb narració, música, una il·luminació creativa i una dramatúrgia senzilla per donar a conèixer una de les obres més belles i originals de la literatura mallorquina contemporània.

I córrer per la mar, nedar pel cel, volar per les muntanyes quan s'acosta l'hivern. Lluny, molt lluny, en un paradís perdut

"Paradís perdut"Cançó sobre "Viure a Cabrera"